Go to profile
Politiken
Politiken's logotype

Politiken

News · Copenhagen, Denmark

Overordnede Specifikationer

Al materiale skal overholde specifikationer aftalt mellemannoncør og medier. Hvor ikke andet er aftalt, er mediets materialespecifikationer gældende.
Hvis annoncen afspiller video eller på anden måde aktiverer indhold, der overskrider den tilladte filstørrelse, så må en sådan først hentes efter brugerinteraktion med annoncen, og må ikke preloades eller startes ved sidens load.

Materiale forventes leveret i en af følgende formater

GIF ,JPG, PNG, HTML4 (herunder også JavaScript og CSS) , HTML5 (herunder også JavaScript og CSS). Ved videoannoncering leveres filer i MP4-format, H.264 codec

Rich Media / Expand

Topbanner med expand og swipe:Top banner: 320x80Flere ”billeder” i swipe: 320×480”luk-knap” i nederste højre hjørne (40×40)
Ved lev. af Topbanner og Expand kan POL udvikle banneret.
Der skal indgå luk-knap på expanddelen
Max 60 kb. (inkl. Expand og swipe)

Generelle guidelines ved benyttelse af D-HTML/HTML5

Hvis bannerne kodes i HTML5 og JavaScript anbefaler vi følgende Rich Media Editors, der alle opfylder MRAID (Mobile Rich Media Ad Interface Definitions) standarden: Sprout, Celtra, Crisp.


Som udgangspunkt skal bannerne kodes så de fylder så lidt som muligt, så Politikens mobileside også fungerer fornuftigt i brugstilfælde med begrænset netværksforbindelse. Nedenstående punkter er fremgangsmåder til hvordan man begrænser data load’et på telefonen. jQuery er allerede inkluderet under POL.dk – så der eringen grund til at inkludere j-Query igen i koden til banneret.

Vi garanterer at jQuery er opdateret og loadet inden banneret hentes. Animation. På de mobile platforme kan man forbedre kvaliteten af animationer betragteligt ved at lave dem i CSS3 i stedet for JavaScript.

Kort fortalt udnytter CSS3 transformationerne telefonernes indbyggede grafik-processorer til at drive animationen, hvilket er langt hurtigere end at bruge hoved-CPU’en, og det giver langt mere flydende animation.

Click the button on products to create an inquiry