Go to profile
JP/Politikens Hus
JP/Politikens Hus's logotype

JP/Politikens Hus

News · Copenhagen, Denmark
Description
JP/Politikens Hus A/S opstod den 1. januar 2003 som en fusion mellem Politikens Hus og Jyllands-Posten A/S og er en af Danmarks førende medievirksomheder. Morgenavisen Jyllands-Posten blev grundlagt i 1871 og Politiken i 1884.
Hovedformålet for JP/Politikens Hus er at formidle nyheder, debat og underholdning. Koncernen er en af Danmarks førende medievirksomheder inden for trykte, digitale og mobile udgivelser.
JP/Politikens Hus udgiver blandt meget andet de tre landsdækkende dagblade EKSTRA BLADET, MORGENAVISEN JYLLANDS-POSTEN og POLITIKEN – Danmarks førende dagblade.
Vore aktiviteter omfatter også LOKALAVISER i Danmark og Sverige, og BOGFORLAG, samt drift og udvikling af en rækkeDIGITALE AKTIVITETER samt NYHEDSTJENESTER og ANDRE FORRETNINGSOMRÅDER, som er knyttet til den primære aktivitet: formidling af nyheder, debat og underholdning på alle medier. I tilknytning hertil driver koncernen TRYK- OG DISTRIBUTIONSVIRKSOMHED.
JP/Politikens Hus har i de senere år særligt investeret i udvikling og udbygning af det digitale og mobile område, og koncernens dagbladsaktiviteter har i dag en førende position på tryk, på nettet og på mobilen.
Udbygning af vore dagblades position på den mobile platform samt på web-tv-området er fokusområder i årene frem, og der er derfor afsat betydelige ressourcer til innovation og udvikling inden for disse forretningsområder.
Det er afgørende for JP/Politikens Hus, at koncernens tre dagblade bevarer deres fulde redaktionelle uafhængighed og særpræg.
No connected profiles
View more
Click the button on products to create an inquiry